.

Nu är det bara för mycket plugg. 
 
 

godis

 
Tips för er som inte vill äta godis på helger! 
Om ni är som jag som äääälskar att smaka nya saker - gå till hyllan där det finns "ovanliga" frukter. Detta är en Röd Pomelo (citrusfrukt) och den ska tydligen vara grön när den är mogen! Vad jag förstår så är köttet rött.
Jag längtar supermycket efter att få smaka den för den luktar så jäkla gott! Och sjukt stor är den med, så det blir mycket godis ;) 
 

presse

 
 
Något annat handgjort! Min mammas kollega gör sånna här armband så självklart fick jag ett i julklapp. Detta var ju dock lite speciellt, har aldrig sett dubbelsnurrade liksom! Kul :) RIktigt glad över det iaf :)! 

tofflisar!

Jag måste bara blogga av mig lite för jag ÄR SÅ HÄR NERVÖS! Om 8 timmar börjar mitt praktiska prov nämligen. Måste försöka sova efter detta inlägget! 
 
Var bara tvungen att visa en julklapp som jag fick av min mammsi! Hon är ju väldigt pysslig av sig och älskar att sticka! Så vad var inte bättre än ett par tofflor? Jag har faktiskt velat ha ett par eftersom jag inte kan ha dem som jag har ute i köket (dem blir ganska äckliga) inne på mitt rum. Och dessa är helt anpassade efter mina fötter :D Hon stickar nämligen först ett par gigantiska sockor som sen slängs in i tvättmaskinen, där krymper dem offantligt mycket och dem ruggas även till (därför syns det inte att dem är stickade). Och så får man ta på sig dem när dem är lite halvfuktiga så formar dem sig efter sin egen fot :) 
Sen valde jag vad som skulle vara på! Supernöjd och dem är cp sköna och varma :D 
Visst är hon duktig :D Min mamma ♥
 
 
 
 
Och detta mobilfodralet stickade hon till mig i somras ;) 

olivia

Nu ska jag min gråa tisha, data och Danny dra till bibblis för att pluggsa! Har 4 köksdagar att skriva loggbok på som jag inte gjort än. Hej minne! 
 
 
 
 
 

nighttime!

Tjääbbää!
Idag hade jag mitt första möte med cefyrekon! Så jäkla bra styrelse vi har 2013 ;D Känns så himla roligt att få vara med också! Vi har massa skojjigt framför oss :D 
 
Idag har jag tvättat, gått på möte och ridit! Inte så himla mycket, men imorgon blir det plugg och förberedelser inför praktiska provet! 
 
Min matdag såg ut såhär: 
frukost/lunch: gröt med äggvita kanel&kardemumma och hallon som topping
Mellis: tonfiskröra på fincrisp och en tallrik fil
Middag: Chili con carne med matvete och sallad
 
Ganska glest men det kommer bli bättre när jag kommer igång med träningen! ;) 
Jag har iaf kastat ut tortellinin för gott! 
 
Här får ni en random bild från ett rum på Ferrum i Kiruna den 25 december med en kille jag inte vet namnet på! 
Jag och Lotta verkar ha kul iaf! 
 
 

mellis

Var ganska hungrig nu ikväll så då slängde jag ihop lite hallon med filmjölk, kanel&kardemumma samt lite kokos! 
Asgott :)! 
 
Det i glaset är en tranbärsbrustablettsdryck.. ska nog dricka det nu månaden ut haha (y) Det gör ont när jag kissar fastän jag har slutat min medicinering :( Så det känns inte sådär jätte kul. 
 

hahahaha

20.33

Tjääbbä!
Nöjd med dagens mat! 
 
Frullis: gröt med äggvita, kanel och hallon (dör så gott)
Lunch: Hemmagjorda köttbullar med sallad och en sås gjord på lätt cremé fraiche och rödlök
Middag: Kyckling, matvete, brockoli och en kokosmjölksås med lök, vitlök, sambal oelek och lite soya
 
Har inte riktigt börjat med mina 6 mål mat om dagen än.. Men idag har jag bara vilat och inte tränat så har inte haft så stort behov av det ändå :) 
 

måndag

Nu har jag precis varit iväg på en opponering! Vi blev ganska grillade kan jag säga haha.. Men det blir nog bra :)
Ska snart göra lite lunchis till mig, sen ska jag städa mitt rum och packa upp allting. Klockan 16.00 har jag en tvättid så då ska jag i princip tvätta hela min garderob (y) Måste handla sköljmedel kom jag på nu.. Onödig info: check. 
 
Det blir ingen träning idag för jag känner mig inte så himla bra sen flygturen i lördags - är så jävla känslig för flyg :/ Men imorgon ska jag rida så då blir det lite ben ;D 
 
Är riktigt nervös inför torsdag, vi ska ha vårt praktiska prov då. Jag hoppas att jag kan göra kyckling med rotfrukter och en rödvinssås till huvudrätt och rårörda lingon med vit chokladmousse till efterrätt. Men man vet ju aldrig.. vi har bara fått reda på huvudingredienserna - det som är så jävla psykiskt påfrestande haha! 
 
Ajja, peace! 
 
 

jahap

Otroligt stolt över mig själv över att ha lämnat in ett arbete för första gången 12 tim innan utsatt tid! 
Nu tycker jag att jag förtjänar att bli frisk! 
Fick reda på idag att jag har urinvägsinfektion förresten (Y) förmodligen det som har spökat under hela hösten så nu hoppas jag på att jag får förbli smärtfri denna vår. Alltid ska det va nåt. Men nu har jag fått medicin och om 5 dagar ska jag vara frisk :) 
 
Puss på er ♥
Jag bjuder på en ren! 
 

norrland

 
Hej! Jag har inte skrivit så mkt i bloggen på ett bra tag. 
Är i Kiruna just nu och har varit det sen den 23 december :) 
Men på lördag ska jag åka hem till Kristianstad och det känns faktiskt väldigt skönt!
Är fett taggad på träningen nu! Ska bara bli lite frisk först.. 
 
Hoppas ni haft en fin jul och ett ösigt nyår precis som jag! Puss ♥