20 december

Haaj! Dan före jorden ska gå under. Man kanske ska göra något idag som man aldrig gjort? Då ska jag testa på rodden på gymmet ikväll. 
Tossiga Olivia var i farten när hon bestämde sig för att boka ett indoorwalkingpass imorgon klockan 07.00. Men hjärnan har räknat ut att jag inte kommer kunna träna imorgon annars, för jag ska till HBG nästan direkt efter skolan. Hemska tanke. Så det blir upp tidigt imorgon. 
 
Idag ska jag städa och packa och bara göra tråkiga saker. Samt gå o lägga mig tidigt.. Det blir svår eftersom jag sov till 13.00 idag. Bra där! 
Nu ska jag till bibblan för att se ifall jag kommer kunna ha min bok över lovet eller ifall jag blir tvungen att köpa den för 500 kr. Hoppas på det förstnämnda. 
 
Ciao! 
 

kitchen

Det är skitbra att bo i korridor! Man flyttar till en ny stad och känner inte en jäkel men så fort man flyttar in i en korridor får man massa nya vänner :) Som jag fått ♥ 
MEN!! Stoooort MEN! Sen finns det dem där jävlarna som inte diskar, men dem diskar! Tro mig, dem diskar... 
Hrm.. HAHAHAHAHA. Varför är det då en meter hög med disk i köket?? Kom Staffan och Sean hit och dumpa av lite disk eller. Asså jag blir så himla TRÖTT på detta. Det enda positiva i det är väl att man får en jävligt stor vaccination varje gång man vistas i köket. 
Kan inte beskriva hur skönt det ska bli o komma hem till mamma och pappa som har ett rent kök som jag kan få stojja i. Åååh heaven ♥
 
 
 

happy

Igår tränade jag för första gången på 2 veckor (riktigt jävla dålig karaktär jag vet). 
Och jag var jätte nervös över att jag skulle tycka det var tråkigt. Men GUD vad jag insåg att jag saknat det! Asså hela anläggningen kändes så himla hemma att vara i :D Aaah! Underbart! TIttar runt på gym i Kiruna som jag kan vara på när jag är hos mamma och pappa. Men det verkar inte finnas någon som vill ge mig ett månadskort :/ 
 
Iaf! Nu ska jag iväg in till stan och köpa en glödlampa! Jag köpte mig en hallampa igår nämligen :D Sååå skönt det ska bli med ljus i hallen haha! Och sen ska jag träna armar :D Pusshaj! ♥
 

Bara

I söndags åkte jag ut till Bara till min bror och hans fru Jenny med deras två underbara barn Ellen och Wille! Mina små brorsbarn med andra ord! Bara ligger en bit utanför Malmö och det var lite klurigt att komma dit. Henrik fick hämta mig mitt ute på en åker med andra ord.. hehe. 
Jag hade jäätte mysigt och jag fick spendera massa tid med mina underbarisar! Och catcha upp med Henke också :) Mitt nyårslöfte ska definitift vara att åka o hälsa på oftare! 
Vi gjorde bland annat ett pepparkakshus och det var lite klurigt att få ihop det (jag o Henke står för arkitekturen), Ellen och Wille är riktiga konstnärer! Sen busade vi ute i snön ;D Mitt hjärta smälter för dem här små ungarna, så fina!! ♥
 
 

It's snowie!

Titta vinterlandet jag klev in i Lördags! Jag bor 5 min ifrån Näsby fält och skog och det är SÅHÄR mysigt att gå där. Helt perfekt för mig som älskar natur :D Det var skönt att gå där för sig själv och bara kolla på allt det vackra. Men sen högg det till i magen :(
och jag vände om, ville inte va helt själv om något skulle hända. Måste verkligen till vårdcentralen denna veckan, efter ridningen! Vill inte missa o få rida hehe :) 
Men titta så vackert :D 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vinter

Nu ska en svullen tjej ut och gå i vårt fina vinterland som vi fått i år! 
Man får ju passa på.. 
Hoppas inte jag halkar bara! 
 

???

 
 
 
Asså HAHA!
Jag har tuuuuusen sånna här frågor! 
Har faktiskt börjat anteckna ner dem.. 
 
- Kan jag gå ner i vikt om jag skulle bli en vampyr? 
- Hur många individer (djur, insekter, dinosaurier, människor etc.) har det funnits på vår jord genom tiderna? 

HOD

Jag följer egentligen bara Vampire Diaries och Once upon a time! Och dem kommer ut varje tisdag och fredag.. Så däremellan kan det vara lite dötid ibland när jag längtar ihjäl mig till nästa avsnitt. 
Så nu ska jag se ifall serien Hart Of Dixie är bra! 
 

Ordförande

Idag blev jag officiellt invald till att vara med som ordförande för MU (marknadsföringsutskottet) i Cefyrekon! 
Så i Januari börjar mitt och Dannys jobb med marknadsföring :D Ska bli skitkul! 
 
 

Julklappstips!

Ifall man har studentekonomi likt min, så har blingit.se jätte bra erbjudande, 99 kr på massa produkter! 
Jag köpte en present där nyss ;)