16.09

Jag har haft en jätte rolig helg som innehöll korridorsfest och utgång här i Kristianstad! 
Igår red jag och det var superkul och svetten rann, vi hade skänkelvikning och det är inte rikigt min starkaste sida. Nästa vecka blir det hoppning, pirrigt! Rider i en grupp nu som inte ridit lika länge som jag så det är nog inte så höga hinder i alla fall, känns skönt :)! 
 
Har precis städat på mitt rum så nu blänker det överallt! Ska iväg o träna om en timme sen blir det plugg för hela slanten ikväll, wiho. "Taggad". 
 
 
Gammal bild på mig. Var är min trippeltång???!! Den är borta :( 

waiting on the world to change

Nu känner jag att det var dax för ett sånt där djupt inlägg. 
Eller djupt och djupt, har ganska svårt att öppna upp mig helt. Var bra på det innan, men sen hände något. Jag vet inte vad, saker påverkar en - även om man vill det eller ej. 
 
Sitter i mitt rum på Elmetorpsvägen 25 i Kristianstad. Det är en mysig korridor med härliga människor som jag gillar att umgås med. Tillvaron är ganska enkel och inte alls lika hemsk som den var på gymnasiet. Kan skriva en hel bok om gymnasiet. Det var lätt den värsta tiden i mitt liv. Den tog ifrån mig hela min personlighet och jag jobbar för att få tillbaka den, dag för dag. Den kommer tillbaka allt oftare. 
 
Mina föräldrar har flyttat väldigt, väldigt långt upp i Sverige. Nästan för långt upp, men dem kunde egentligen inte flyttat till ett bättre ställe. Jag älskade varenda sekund jag var där uppe. Efter sommaren ska jag dit igen, och stanna ett år. Det ska bli spännande, få vara norrlänning ett slag. Men skåning kommer jag alltid vara, vart jag än bor. Längtar till jul, då jag och Lotta får vara norrlängar ett slag. Få känna på riktig vinter och umgås med människor som får oss att må bra. Inte för att människorna här nere inte får mig att må bra. Men det är något visst med att komma till ett helt nytt ställe där ingen vet vem man är. Man får börja om på scratch 1. Vilket jag tycker alla förtjänar, det blir lätt så inrutat annars. 
 
Idag använde jag 5 kilos hantlar när jag körde biceps, jag tror jag började med 3 kilo. Framsteg. 
Framsteg ger självförtroende, och jag tror att det finns där inne någonstans. Alla har det, ibland ligger det bara väldigt djupt nergrävt och ibland alldeles för högt ovanpå ytan. 
 
Nog för mig! 
 
När jag blir stor ska jag ha en Mops, bara för att dem är så otroligt fula! 
 

todays

Sitter o dricker saft ur ett av mina fina Eva Solo glas som jag fick av Henrik och Jenny i studentpresent! Åååh, vad det är fint! Var bara tvungen att testa o dricka ur det haha :) 
Lite senare idag ska jag och Danny sticka iväg o träna och sen ikväll ska vi ut o ta en öl/cider. Min fina absolut bästa vän ♥
Imorgon är det party här i korren så det ska bli kul! Hoppas ni får en fin dag! Puss! 
 
 
Här är jag och min andra bästa vän ♥ 

John Mayer

John Mayer kommer nog för alltid vara min favoritartist. Jag tröttnar aldrig på honom. Faktumet att han sjunger bättre live än studio tyder, enligt mig, på att han är en artist som lever för musiken. Inte av den. 
Ah, kung för övrigt. Lyssnar på honom när jag är arg, ledsen, glad, sprallig, lycklig, kär, förkrossad, likgiltig och sen allt däremellan!
 
 
Få sleevar som jag tycker är fina, men denna är en av dem! 

16.09

Idag har jag absolut inte gjort någonting. Så sjukt behövligt och skönt! 
Jo, jag har faktiskt tvättat.. men det är ju sjukt "jobbigt" haha.
Ikväll ska jag på ett IW pass och sen ska jag plugga lite :) 
Hoppas ni har det bra! Massa pussar ♥
 

Olly Murs

ååååh. Letade ny musik, vilket jag är SÄMST på, lyssnar alltid alldeles för länge på låtar. 
Men gud, hittade Olly Murs (säkert jätte känd för andra), och han har låtar precis i min smak ♥
 

mami

Nu är jag i Helsingborg och kunde inte varit gladare, har äntligen fått träffa mamma :D Började gråta av lycka! Ååååh vad jag har saknat henne, min mamma ♥ Jag är inte så himla stor haha :( 
Nu är hon dock iväg och träffar hennes väninna men sen får jag henne hela helgen för mig själv! Och imorgon ska vi flytta, och då hjälper mina underbara vänner till :) 
 
För er som inte vet det så flyttade mamma, pappa och Julia till Kiruna i Juli! Vi hyr ut vårt hus till en helt underbar familj så det är i trygga händer! Mina föräldrar har en plan på 4 år men jag hoppas på att det blir längre! Ni som aldrig varit i Kiruna, åk dit. Det är en upplevelse! Själva stan är kanske inte så mycket o titta på, men folket och naturen är helt underbart! Det har en stor plats i mitt hjärta i alla fall :) 
 
Hoppas ni har det bra, kram! 
 

btw

Förresten, vad tyckte ni om solsidan? Jag var inte helt nöjd :s Det var så himla korta scener och det bara hoppade fram hela tiden. Kändes lite stressigt. Men det är ju fortfarande Solsidan, love it! 
 

realize

Nu ska jag ringa ett samtal o boka möte så jag kan få mina nycklar till rummet! :D
Sen ska jag duscha o fixa mig för sen ska jag på en intervju, har anmält mig till en "våga tala kurs"! Ska bli sjukt kul. Egentligen har jag inte svårigheter att stå inför publik o tala, jag vill bara bli bättre på det. Sen är man ju självklart nervös o så, men det är väl alla? Hoppas jag..
Sen ska jag och Danny in till stan, ska ha lite grejjer på H&M! Sen ikväll ska jag träna! Puss på er ♥
 
 

Haj

 
Nu är det bara håret kvar sen sticker jag! 

lördag

Ikväll ska jag åka till Mellbystrand där jag och mina tjejer ska mysa i Fridas stuga! 
Nu ska jag ut och springa lite. Hoppas ni har en fin helg, puss ♥
 

fallen

När jag har tråkigt, eller pluggar och vill ta en paus. Då brukar jag kolla på kortfilmer! Det finns tusentals där ute som massa randoms har gjort. Vissa är bara ett helt jävla stort frågetecken andra är otroligt djupa och berör en jätte starkt (iaf mig) och andra är så sjukligt roliga! Älskar när dem visar kortfilmer innan filmer på bios :D 
 
Denna hitta jag idag och jag tog verkligen åt mig av denna. Ni får tolka den hur ni vill men jag tolka den på ett sätt som måste få mig o tänka om. 
 
 

hv polo

Den här hade jag gärna ridit runt i! 

pysselmaja

När jag blir stor ska jag ha ett sånt här pysselrum! ↓ 
Jag äääälskar att pyssla! Sen vet jag ju inte vad jag tycker om att ha alla pysselgrejjer som inredning osv. men då kan man ju alltid ge bort det :D Åååh, vill pyssla ♥
(klicka på bilden så kommer fler bilder) 
 

7 oktober

åååååh vad jag har längtat!